Vårslæpp

Våren kommer tidlig på Frosta! Naturen våkner til liv etter vinterdvalen. Sola varmer, og det spirer og gror i åker og eng.

Allerede i mars starter våronna og arbeidet med å legge grunnlaget for en ny fruktbar sesong i Trondheims kjøkkenhage. Lamming og kalving følger på, og i slutten av april gjøres det klart for vårslæpp – det blir garantert hopp og sprætt når ungdyra slippes ut på beite for første gang!

Vi feirer Vårslæpp med en rekke arrangement hele langhelga 3.-7. mai. Let i oversikten under og finn hva DU ønsker å delta på!

Ta del i vårens vakreste eventyr – ta turen til Frosta!

Kombiner utflukten med et besøk hos Gårdsutsalgene, gå Frostastien eller ta en Sykkeltur i Matfatet Frosta. Trenger du Mat & Overnatting finner du både restauranter, gårdshotell, hytter, campingplass eller herberge – mulighetene er mange. God tur!

Programoversikt

Vårslæpp-arrangementer

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Trøndersk Matfestival - ett sted nær deg

Trøndersk Matfestival - ett sted nær deg

02-06-2023, 8:00 - 04-06-2023, 22:00

Søstrene Moksnes

Her kan du handle i gårdsbutikken med varer fra gården slik som: ekte gårdsegg, poteter, grønnsaker, frukttrær, nyttevekster og bærbusker.

Lørdag 3. juni har vi åpen gårdskafe kl 12-14.
Vi har ekstra gode tilbud på planter og trær denne dagen - og du kan møte gartneren for tips og råd omkring hage og beplantning.
... Se merSe mindre

5 interessert  ·  2 kommer
Matfestival -et sted nær deg.

Matfestival -et sted nær deg.

04-06-2023, 12:00 - 04-06-2023, 15:00

Hojem Gård

Hojem Gård ønsker velkommen til familiedag med søte små kyllinger. Noen av kopplammene er fremdeles små og kosete mens andre kopplam er lekne. Dere får også hilse på kaniner, høner, påfugler og katter. I tillegg er det en vrimmel av aktiviteter som hesteridning, hesteskokasting, hopp i høyet m.m. Det tilbys is og hjemmebakst, kaffe og saft.
Inngang kr 100 pr pers betales ved ankomst.
... Se merSe mindre

59 interessert  ·  5 kommer
Intimkonsert med Jan Morten // Hauganstua

Intimkonsert med Jan Morten // Hauganstua

17-06-2023, 20:00 - 17-06-2023, 21:00

Hauganfjæra campingFrosta,7633 Kart

Velkommen til en times intimkonsert i Hauganstua på Frostas sydspiss med visepopsangeren Jan Morten. Før konserten er det muligheter for kjøp av pizzabuffet og drikke.

Konsertstart kl. 20.00.
Billetter: ryggmusikk.hoopla.no/sales/event/3575318675
(Barn under 15år gratis)

Om Jan Morten:
Jan Morten er en artist og låtskriver fra Frosta der låtene er i sjangeren visepop med tekster på dialekt. Han er en relativt fersk soloartist, men han har hatt lang fartstid i tidligere band der han har komponert flere låter.

Nylig har han gitt ut sitt debutalbum “Det Går Bra” som har fått mange positive tilbakemeldinger. Der har bl.a. låtene “Hei Lillebror”, “Alein I Trondheim” og "Kom Tebake" blitt spilt ganske flittig på trønderske lokalradioer.

På sine konserter får publikum servert alt fra stemningsfulle låter til sanger med mere trøkk der refrenger lurer seg uunngåelig inn i hjernen. Noen lune småhistorier mellom hver låt blir det også tid til.

"Skattekiste av popmusikk" - Trønder-Avisa

“Nære og kjære tekster. Låter som appellerer til gjenkjennelse - om bygda og familielivet" - Frostingen

Velkommen til en intimkonsert med Frostapop!
... Se merSe mindre

18 interessert  ·  2 kommer