Gårdsutsalg

Rundt omkring på Frosta finnes det flere gårdsutsalg som tilbyr et spekter av lokalproduserte, ferske varer – gjerne litt avhengig av hva som kan tilbys etter årstida. Kombiner gjerne en rundtur på Frosta med å utforske hva produsentene har å tilby!

Gårdsutsalgene på Frosta byr på et rikt og variert lokalprodusert utvalg av varer – Foto: Viken Midtre
  • Frostabua – Selvbetjent bod midt i sentrum av Frosta, ved Kiwi. Her selges lokal mat og drikke samlet fra mange matprodusenter på Frosta. Stort utvalg av grønnsaker, kjøtt, smakfulle drikker, egg, syltetøy og krydderurter.
  • Hogstad Øvre – Gårdsutsalg med ferdigplukkede bringebær, fortrinnsvis i sommerperioden juni – august. Mulighet for selvplukk ved avtale. På vinterhalvåret selges frosne bær.
  • Stene Gård – Gårdsbutikk med kjøttprodukter, foredlet av egne dyr på gården.
  • Søstrene Moksnes – Selvbetjent døgnåpent gårdsutsalg med gårdens egne produkter som poteter, diverse grønnsaker og urter. I tillegg har vi ekte gårdsegg lagt av grønnsaksfora og bortskjemte, glade høner, og frukt som pærer og plommer etter sesong. Vi har også egenproduserte bærbusker og frukttrær – og ikke minst sennepsfrø og vårt varemerke; vårt supergode ramsløksalt!
  • Tautra Staudegartneri – Selvbetjent utsalg av egenproduserte stauder, tilpasset vårt klima. Dyrket på friland.
  • Grønnsaksbua – Gårdsutsalg på Valberg Slektsgård med sesongens grønnsaker og kvalitetsprodukter fra kokkene på gården; bakverk, kjekser desserter, purèer, middagsretter og andre godbiter. Grønnsakene ligger på kjøling for at friskheten skal bevares best mulig. Alt du får kjøpt her er mat fra egen produksjon, så vel som lokal produksjon fra omkringliggende gårder på Frosta. Utsalget er selvbetjent, og det er alltid åpent.
  • Viken Gartneri – Salg av urter og salat fra egen produksjon på gården.
  • Viken Midtre – Selvbetjent gårdsutsalg hvor vi tilbyr ferske gårdsegg med solgul plomme, potet, grønnsaker og bær hver dag hele året. Utvalget varierer gjennom sesong, med bær fra gårdens egen bærhage – jordbær, bringebær, solbær og moreller. Egenproduserte grønnsaker som asparges, sukkermais, isbergsalat, potet, gulrot, kålrot og ulike sorter gresskar, samt andre ferske Frosta-grønnsaker fra gode kollegaer. 
  • Ytre Viken Gartneri – Gartneri med egen blomsterbutikk hvor vi det lages alt fra brudebuketter til sorgbinderi. Butikken har et stort utvalg kvalitetsblomster, gaveartikler, lys, vaser, smykker, krukker og pyntegjenstander.

Gårdsutsalgene tar betaling enten med bruk av VIPPS eller bankkort. Her finner du et kart over gårdsutsalgene på Frosta. God tur!

Gårdsutsalg ved Viken Midtre

#vikenmidtre #ytreviken #tautrastaudegartneri #stenegard #valbergslektsgård #vikengartneri #søstrenemoksnes #frostabua

I år samarbeide oss med Joker um sommerblomster, så i går va døm på Viken gartneri og henta flotte Stemor og Fioler som oss selg! 🌸 Uppe te 16.30 i dag og 10-15 i mårgå! 🇳🇴 17. mai-buketter lågå oss upp i dag! 🎂 #blomster #fioler #stemor #vikengartneri #blomsterstugu #lesjasentrum #lesja
#Lagarbeid. D jobbes på🤩 
#valbergslektsgård #Marisalen #visitvalberg #visitftosta
Frister det med Arntzenbolle i helga?
Bakeren er allerede utsolgt for Arntzenboller for i dag. Men, fortvil ikke - Lise har bakt ekstra til oss, så vi har nå fylt opp gårdsutsalget. 

#arntzenbakeri #vikenmidtre #bondenogbakeren #gårdsutsalg
NYHET i gårdsutsalget !
Vi har fått inn noen produkter fra en av våre gode naboer. Grønne Folk lager flotte produkter av lokale råvarer som er litt rare, men like gode . God lørdag☀️.
#vikenmidtre #grønnefolk #gårdsutsalg #frodigefrosta #visitfrosta
Glemte du Arntzenbolle til helga? 
Ikke fortvil - vi har fylt opp gårdsutsalget med 2pk Arntzenboller. 
Velkommen innom - vi har godsaker direkte fra bonden (denne gangen også fra bakern’n) 😋

#arntzenbakeri #vikenmidtre #bonden&bakeren #gårdsutsalg
Det er nesten litt magisk å se nyplanta kålrot i vårmørk Frostajord. Våren byr på mange fine øyeblikk🌱. 

#vikenmidtre #kålrot #nordensappelsin #gårdsutsalg
«Oppstartsmøte» en kald, men solfylt aprilmorgen. Vi har et spennende prosjekt på gang, og snart går spaden i jorda. Vi gleder oss....følg med, følg med😊. 
#vikenmidtre #gårdsutsalg
Dagens middag, kjøttdeiggryte med tomat og rotgrønnsaker.
Servert med salat, monster spagetti fra tights.no og parmesan. 

•
#dagensmiddag #kjøttdeiggryte #hjemmelaget #lokalmat #kjøttfrabygdadyret #frostagrønnsaker #valbergslektsgård #godmatformagen
Snekker’n jobber på,snart er foldeveggen i hus😅 #saxi600#foldevegg#skillevegg#valbergslektsgård#