Gårdsutsalg

(Foto toppbilde: Bente Simone Jæger)

Rundt omkring på Frosta finnes det flere gårdsutsalg som tilbyr et spekter av lokalproduserte, ferske varer – gjerne litt avhengig av hva som kan tilbys etter årstida. Kombiner gjerne en rundtur på Frosta med å utforske hva produsentene har å tilby!

Gårdsutsalgene på Frosta byr på et rikt og variert lokalprodusert utvalg av varer – Foto: Viken Midtre
  • Grønnsaksbua – Gårdsutsalg på Valberg Slektsgård med sesongens grønnsaker og kvalitetsprodukter fra kokkene på gården; bakverk, kjekser desserter, purèer, middagsretter og andre godbiter. Grønnsakene ligger på kjøling for at friskheten skal bevares best mulig. Alt du får kjøpt her er mat fra egen produksjon, så vel som lokal produksjon fra omkringliggende gårder på Frosta. Utsalget er selvbetjent, og det er alltid åpentVegg i vegg finner du også SÅ – en levende og inspirerende gave- og interiørbutikk.  Godt utvalg av produkter både fra kjente leverandører og fra flere småskalaprodusenter på Frosta.
  • Hogstad Øvre – Gårdsutsalg med ferdigplukkede bringebær, fortrinnsvis i sommerperioden juni – august. Mulighet for selvplukk ved avtale. På vinterhalvåret selges frosne bær.
  • Kjøkkenhagen & Viken Midtre – Selvbetjent gårdsutsalg hvor vi tilbyr ferske gårdsegg med solgul plomme, potet, grønnsaker og bær hver dag hele året. Utvalget varierer gjennom sesong, med bær fra gårdens egen bærhage – jordbær, bringebær, solbær og moreller. Egenproduserte grønnsaker som asparges, sukkermais, isbergsalat, potet, gulrot, kålrot og ulike sorter gresskar, samt andre ferske Frosta-grønnsaker fra gode kollegaer. 
  • Stene Gård – Gårdsbutikk med kjøttprodukter, foredlet av egne dyr på gården.
  • Søstrene Moksnes – Selvbetjent døgnåpent gårdsutsalg med gårdens egne produkter som poteter, diverse grønnsaker og urter. I tillegg har vi ekte gårdsegg lagt av grønnsaksfora og bortskjemte, glade høner, og frukt som pærer og plommer etter sesong. Vi har også egenproduserte bærbusker og frukttrær – og ikke minst sennepsfrø og vårt varemerke; vårt supergode ramsløksalt!
  • Tautra Staudegartneri – Selvbetjent utsalg av egenproduserte stauder, tilpasset vårt klima. Dyrket på friland.
  • Viken Gartneri – Salg av urter og salat fra egen produksjon på gården.
  • Ytre Viken Gartneri – Gartneri med egen blomsterbutikk hvor vi det lages alt fra brudebuketter til sorgbinderi. Butikken har et stort utvalg kvalitetsblomster, gaveartikler, lys, vaser, smykker, krukker og pyntegjenstander.

Gårdsutsalgene tar betaling enten med bruk av VIPPS eller bankkort. Her finner du et kart over gårdsutsalgene på Frosta. God tur!

Gårdsutsalg Kjøkkenhagen & Viken Midtre

#vikenmidtre #ytreviken #tautrastaudegartneri #stenegard #valbergslektsgård #vikengartneri #søstrenemoksnes #frostabua

Har du bruk for en lokal førjulsgave eller rett og slett en julegave til noen som har «alt». Vi har laget noen enkle poser med lokale, delikate produkter. 🎄♥️
#vikenmidtre #kjøkkenhagen #lokalejulegaver
Fiskerne er hjemme igjen fra ferie🙌. Nå er fryseren fylt opp med deilig og sunn fiskemat igjen 🐟🐟🐟.
#vikenmidtre #kjøkkenhagen #gofesk
#12.mai2007 #dronningsonjasplass #tautra #klostergårdentautra #tautrastaudegartneri
Dagens tannpirker! 💪 
Lagarbeid i stor stil 👏

📷: haugert1 

#frostaleirskole #valbergslektsgård #kompanivalberg #kompanilauritzen #visitfrosta
God morgen - frokost 🙏

📷: haugert1 

#valbergslektsgård #frostaleirskole #visitfrosta #frostingen #stjørdalkommune
Få d på! 🔥🔥🔥

#swecosteinkjer #valbergslektsgård #visitfrosta #rappelling #frostaleirskole
Nyhet🥳. Vi selger nå de nydeligste  sjokolader fra Jentene på tunet i Selbu. Flotte gaver og fantastisk godt til kaffen eller ute på tur🍫. 
#vikenmidtre #jentenepåtunet #sjokokade #kjøkkenhagen
Å bruke drill for å lage gresskarlykt, anbefales👍🏻 Mye enklere enn m kniv, og artig 🎃🎃 #gresskarlykt #vikenmidtre
Unn deg en god kopp kaffe☕️. Dagens nyhet 🥳 er at vi nå selger kaffe fra Langøra Kaffebrenneri på Stjørdal i Kjøkkenhagen. Både hele bønner og som filtermalt. 
#vikenmidtre #kjøkkenhagen #langørakaffebrenneri
Nå har vi deilige tomater fra Mære Landbruksskole i Kjøkkenhagen. Fantastisk smak og kvalitet🍅🍅🍅.
#vikenmidtre #kjøkkenhagen #mærelandbruksskole
Kom og «plukk» ditt favoritt gresskar🎃🎃. 
#halloween #vikenmidtre #kjøkkenhagen