Gårdsutsalg

Rundt omkring på Frosta finnes det flere gårdsutsalg som tilbyr et spekter av lokalproduserte, ferske varer – gjerne litt avhengig av hva som kan tilbys etter årstida. Kombiner gjerne en rundtur på Frosta med å utforske hva produsentene har å tilby!

Gårdsutsalgene på Frosta byr på et rikt og variert lokalprodusert utvalg av varer – Foto: Viken Midtre
  • Frostabua – Selvbetjent bod midt i sentrum av Frosta, ved Kiwi, og på Tautra ved Klostergården. Her selges lokal mat og drikke samlet fra mange matprodusenter på Frosta. Stort utvalg av grønnsaker, kjøtt, smakfulle drikker, egg, syltetøy og krydderurter.
  • Hogstad Øvre – Gårdsutsalg med ferdigplukkede bringebær, fortrinnsvis i sommerperioden juni – august. Mulighet for selvplukk ved avtale. På vinterhalvåret selges frosne bær.
  • Stene Gård – Gårdsbutikk med kjøttprodukter, foredlet av egne dyr på gården.
  • Søstrene Moksnes – Selvbetjent døgnåpent gårdsutsalg med gårdens egne produkter som poteter, diverse grønnsaker og urter. I tillegg har vi ekte gårdsegg lagt av grønnsaksfora og bortskjemte, glade høner, og frukt som pærer og plommer etter sesong. Vi har også egenproduserte bærbusker og frukttrær – og ikke minst sennepsfrø og vårt varemerke; vårt supergode ramsløksalt!
  • Tautra Staudegartneri – Selvbetjent utsalg av egenproduserte stauder, tilpasset vårt klima. Dyrket på friland.
  • Grønnsaksbua – Gårdsutsalg på Valberg Slektsgård med sesongens grønnsaker og kvalitetsprodukter fra kokkene på gården; bakverk, kjekser desserter, purèer, middagsretter og andre godbiter. Grønnsakene ligger på kjøling for at friskheten skal bevares best mulig. Alt du får kjøpt her er mat fra egen produksjon, så vel som lokal produksjon fra omkringliggende gårder på Frosta. Utsalget er selvbetjent, og det er alltid åpentVegg i vegg finner du også SÅ – en levende og inspirerende gave- og interiørbutikk.  Godt utvalg av produkter både fra kjente leverandører og fra flere småskalaprodusenter på Frosta.
  • Viken Gartneri – Salg av urter og salat fra egen produksjon på gården.
  • Viken Midtre – Selvbetjent gårdsutsalg hvor vi tilbyr ferske gårdsegg med solgul plomme, potet, grønnsaker og bær hver dag hele året. Utvalget varierer gjennom sesong, med bær fra gårdens egen bærhage – jordbær, bringebær, solbær og moreller. Egenproduserte grønnsaker som asparges, sukkermais, isbergsalat, potet, gulrot, kålrot og ulike sorter gresskar, samt andre ferske Frosta-grønnsaker fra gode kollegaer. 
  • Ytre Viken Gartneri – Gartneri med egen blomsterbutikk hvor vi det lages alt fra brudebuketter til sorgbinderi. Butikken har et stort utvalg kvalitetsblomster, gaveartikler, lys, vaser, smykker, krukker og pyntegjenstander.

Gårdsutsalgene tar betaling enten med bruk av VIPPS eller bankkort. Her finner du et kart over gårdsutsalgene på Frosta. God tur!

Gårdsutsalg ved Viken Midtre

#vikenmidtre #ytreviken #tautrastaudegartneri #stenegard #valbergslektsgård #vikengartneri #søstrenemoksnes #frostabua

Nå er bringebæra på det fineste. Tenker du å fryse hel eller lage syltetøy, så løp og kjøp. Vi har mye fin nyplukket bringebær hele helga. Fint å finne igjen utover vinteren 🧇.
#vikenmidtre #frostabringebær #kjøkkenhagen
Silvana og Runa er to av våre dyktige ungdommer som plukker bær. I dag har de plukket trolig sesongens siste jordbær. Bringebær og moreller har vi fortsatt en stund til framover. Nyt den norske bæra, sesongen er kort. Velkommen innom🍒🍓🍒🍓.
#vikenmidtre #kjøkkenhagen
🐟🐟Nydelige fiskeprodukter fra Go-Fesk på Frosta er nå tilbake i frysedisken. Saltfiskball, fiskekaker, torskeloins, lettsaltet torsk, steinbitfilet, kveitefilet og fiskegrateng for å nevne noe. Flere produkter kommer over helga🐟🐟🐟. 
#gofesk #vikenmidtre #kjøkkenhagen #visitfrosta
Tenker du å lage syltetøy eller fryse bringebær til smoothie el? Ikke nøl. Vi selger en del kasser bringebær, kun i dag til redusert pris. Pga plukkedato 21/7. Løp og kjøp! 🏃🏽‍♂️🏃🏼🤸🏽‍♂️🏃🏼‍♀️

#vikenmidtre #kjøkkenhagen #frostabringebær
Dagens nyhet i gårdsutsalget: 🌱MANGOLD🌱
Mangold kan brukes på samme måte som spinat, bladene kan stekes, smørdampes eller stues. 

Velkommen til å teste ut!
#vikenmidtre #kjøkkenhagen #mangold
Nyplukket bringebær i gårdsutsalget🥳
#vikenmidtre #frostabringebær #kjøkkenhagen
Gresskarblomst 🌼
#vikenmidtre #kjøkkenhagen
Tjo hoo og Hurra ! 
I morgen åpner vi plutselig det nye gårdsutsalget vårt ! 
Velkommen 🍓🥒🥔🍅🍒🥕
#vikenmidtre
Lag sommerstemning, selv om sola uteblir. Vi har ferske grønnsaker og nyplukket jordbær. Velkommen🍓☀️
#snartnyttgårdsutsalg #vikenmidtre
Frosta 😍 #feriekos #frostaferie #kosedag #arntzenbakeri #arntzenbolle #vikenmidtre #vikenmidtregårdsutsalg #gårdsutsalg #grønnsaksbua #valbergslektsgård 🌱 jeg anbefaler å ta turen innom SÅ 😍 #saainteriør 🤩 saa_interiorbutikk #interiørbutikk
Heder og ære fra Nortura for at vi i fjor leverte egg i øverste klasse. Gullegget ble vårt🏆. Stolt! 
🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚
#kanskjeverdensbesteegg #frostaegg #vikenmidtre