Hva skjer?

Frosta har et aktivt kulturliv og mange ulike arrangement gjennom hele året – ta en utsjekk av menypunktet «Ting å gjøre» og Frostakalender´n.

Frostadan – en hel uke med kulturarrangement og aktiviteter for små og store!

Utforsk Frosta

Bruk denne hjemmesiden, de lokale startsidene Frostaporten eller Frostakartet og vår Facebookside VisitFrosta for å utforske hva Frosta har å tilby – vi garanterer at du vil like turen!

Og dersom du bestemmer deg for å besøke Frosta…  del dine fotominner med oss andre på #visitfrosta

Velkommen!


Følg oss på Instagram

Høsten er unektelig her og vi higer litt etter mat som varmer.
Fra stenegaard har vi nå fått inn  skikkelig gode grovpølser. Disse er gode i supper, men selvfølgelig som tilbehør til saltkjøtt og kålstappe. Bonkjærring - pølsa er en litt fetere pølse, som setter god smak på suppekrafta. Sammen med ferske grønnsaker er dette supre middagstips. Velkommen til Frostabua.
#stenegård #søstrenemoksnes #monicaleinstinussen #risangård  #støttbonden #gårdsmat #lokalmat #grønnsaker #grøntkutteriet #frosta #frostaprodukter #visitfrosta #nytnorge #matglede #matriketmidt #visittrøndelag
På tur til Store Austanbotntind 2204 moh 1.august 2020 - bildet er fra omklyvningene på sørsiden.

🏔️: jotunheimenarr

#storeaustabotntind #hurrungane #jotunheimenarr #nasjonalparkriket #visitjotunheimen #mittlekeland #mittnorge #nrksommer #tv2været #fjelltid #fjellnorge #frostingen #frostaporten #nasjonalparkriket #visitnorway #peak #nullvind #lekent #opplevelse #turansomtælle #gdbilder #gåttåvåttå #trønderavisa
8. september - Marimesse siare eller øvre, Vår frue siare, Vår frues dag, Morsmesse, og saueklippedagen🐑 Den moderne betegnelsen er festen til jomfru Marias fødsel. Andre Marimesse var i følge Frostatingsloven en av de 16 viktigste helligdagene i middelalderen. 

Klosteret på Tautra var viet Jomfru Maria og munkene ville selvsagt feiret henne denne dagen! 🙏 Snart kan vi feire at den digitale modellen av anlegget, slik vi tror at det kan ha sett ut er ferdig. Vi gleder oss til å dele det med dere!

#tautraklosterruiner
#cistercianabbey #abbeyruins
#fortidsminneforeningendentrønderskeavdeling #fortidsminneforeningen #historisketrøndelag #visittrøndelag #visitnorway #frosta #tautra #visitfrosta #tidvis
~ Stevnemøte på meldestokken ~
#stevnemøte #grønnfink #meldestokk #ugress #tautra #tautrasfugler #frosta #visitfrosta #iåkeren #liveterbestute #frostingen #trønderavisa #adressa #nrktrøndelag #birds
Hallo i luken..!🐮😅
Nærmøte over gjerdet.
#ku #cow #pålandet #liveterbestpålandet #utenbondenstoppernorge #vitrengerbonden #norgetrengerbonden #tautra #frosta #visitfrosta #frostingen #trønderavisa #adressa #nrktrøndelag
Lauvet e grønnar på ainner sia tå gjerdet...🌿🐄😁
#ku #cow #bjørk #birch #løv #løvtre #pålandet #liveterbestpålandet #utenbondenstoppernorge #norgetrengerbonden #vitrengerbonden #liveterbestute #tautra #visitfrosta #frostingen #trønderavisa #adressa #nrktrøndelag
Vi står bare her og blomstrer litt🍂🍁🍄 #hvorforsitteinnenåralthåperute #aktivejenter #aktivmamma #turglede #trimerogsåtrening #komdegutdagen #tipåtoppfrosta #opplevenyeplasser #visitfrosta #utno #frostingen
Glad i potet? I Frostabua får du 5 kg poser med Nansen poteter, 2,5 kg Folva og 1,5 kg Rutt. Velkommen innom. #potet #risangård #søstrenemoksnes #lokalmat #støttbonden #gårdsmat #grønnsaker #frosta #frostaprodukter #visitfrosta #visittrøndelag #visitnorway
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 
#frosta #sunflowers #norway #landscape #visitfrosta #flowers #ilovenorway #norge #mittnorge #nordtrøndelag #september2020 #polishgirl #solsikker🌻

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

19.10.2020

VisitFrosta
Fine høstdager for leirskoleaktivitet med Via Ferrata til Storheia ⛰

Turforslag finner du på www.visitfrosta.no

Repost Frosta Leirskole Når du skal rappellere for første gang er du vanligvis spent på hvordan det gjøres og hvordan det skal gå.
Svaret på det er at det alltid går bra, og at du opplever mestring - enten umiddelbart eller litt etterpå. Veiledning og trygghet er ofte nøkkelen. 

📷: elev i 7.klasse.

Fine høstdager for leirskoleaktivitet med Via Ferrata til Storheia ⛰

Turforslag finner du på www.visitfrosta.no

Repost Frosta Leirskole Når du skal rappellere for første gang er du vanligvis spent på hvordan det gjøres og hvordan det skal gå.
Svaret på det er at det alltid går bra, og at du opplever mestring - enten umiddelbart eller litt etterpå. Veiledning og trygghet er ofte nøkkelen.

📷: elev i 7.klasse.
... Se merSe mindre

18.10.2020

VisitFrosta

Hogstadskogen er del av Frostating utvalgte kulturlandskap hvor naturbeite samt stort biologisk mangfold i og omkring fire våtmarksdammer gjør den til et område av nasjonal verdi.

Opprensking av dammene, husdyrbeite og rydding av arealet med tilrettelegging av et nettverk av turstier vitner om viktig skjøtsel for å bevare denne unike biotopen. Det kan spesielt nevnes at liten salamander (Triturus vulgaris) har funnet seg til rette i våtmarksdammene.

Legg gjerne turen til Hogstadskogen og opplev rikt og vakkert kulturlandskap. På det ytterste utsiktspunktet er det fabelaktig utsikt mot Tautra, Fosenalpene og Trondheim.

Velkommen til Frosta!
www.visitfrosta.no

Video: Frostaporten
... Se merSe mindre

14.10.2020

VisitFrosta
Vi lever i en spesiell tid, men håpet om at Alt blir bra lever! Bli med på konsert med Kor-Ækt i Logtun kirke søndag 18.oktober.

Du kan følge FB-arrangementet for konserten her: www.facebook.com/events/405875090805248

Vi lever i en spesiell tid, men håpet om at "Alt blir bra" lever! Bli med på konsert med Kor-Ækt i Logtun kirke søndag 18.oktober.

Du kan følge FB-arrangementet for konserten her: www.facebook.com/events/405875090805248
... Se merSe mindre

Last mer